Om ni behöver AI-kompetens till ert event

Om ni behöver AI-kompetens till ert event


Söker ni en passionerad talare som kan fördjupa er event med insikter om artificiell intelligens och dess roll i framtidens arbetsliv? Dennis Westerberg erbjuder en unik blandning av kunskap och engagemang, med en förmåga att inspirera och engagera sin publik. Som föreläsare belyser han de mest spännande aspekterna av AI, förmedlar komplexa koncept på ett tillgängligt sätt och skapar dialog kring hur vi bäst integrerar denna teknik i våra dagliga arbetsrutiner.

Dennis är inte bara en inspirerande talare utan också en erfaren konferencier, moderator, paneldeltagare och workshopledare. Med sin breda kunskap inom AI och praktiska erfarenhet kan han anpassa sitt innehåll för att möta ditt events specifika behov, oavsett om det handlar om att djupdyka i specifika AI-teknologier eller utforska de etiska och strategiska dimensionerna av AI i affärsvärlden.

För att boka Dennis Westerberg för ditt nästa event, besök aistrateg.se och säkra en föreläsare som med säkerhet kommer att berika och upplysa er publik med sin kunskap och passion för AI.

Lena och Dennis
www.aistrateg.se


 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

10 fördelar med att implementera en AI-chatbot på företagets webbsida

Att prata med data – vårt signum

Generativ AI som din försäljnings-assistent