ChatGPT:s plugin levererar: Automatisk produktion av videoklipp

Idag har vi använt oss av ChatGPT-4:s plugin Visla, som genererar videoklipp enligt de instruktioner som du skriver i ChatGPT-4:s prompt.

Exempelvis gav vi ChatGPT följande direktiv:

"Använd Visla plugin för att skapa en säljande video hur företag och kommuner kan få mer gjort, på kortare tid, med mindre ansträngning om de utbildar sin personal i hur man tillämpar ChatGPT i sitt arbete, för idégenerering och produktion av texter av olika slag."


Och... vips... svarade ChatGPT med följande:

Jag har skapat en säljande video om hur företag och kommuner kan förbättra sina processer för idégenerering och textproduktion genom att utbilda sin personal i att använda ChatGPT. Du kan titta på videon genom att följa denna länk: https://app.visla.us/project/view/1110323819827998720

Här är några detaljer om videon:

**Titel**: Transform Your Workplace with ChatGPT: Boost Idea Generation and Text Production 

**Beskrivning**: Denna video presenterar ett övertygande fall för användning av ChatGPT på arbetsplatsen, med fokus på dess tillämpning i idégenerering och textproduktion. Upptäck hur utbildning av din personal att använda detta avancerade AI-verktyg kan leda till ökad produktivitet och effektivitet.

**Taggar**: ChatGPT, Productivity, Business, Municipalities, AI in Workplace, Idea Generation, Text Production

Observera att videokreation kan ta en minut. Du kan också använda anspråkskoden (768331) för att spara eller redigera videon på Visla-plattformen.

---
Så... följ denna länk – 
https://app.visla.us/project/view/1110323819827998720 – och ta med dig nyfikenheten kring vad en så pass enkel produktionsprocess kan innebära framöver, om vi bara låter tekniken få växa till sig ytterligare.

Glöm inte att det vi ser  just nu, är den några av de sämsta versionenerna av ChatGPT och Visla, som mänskligheten någonsin får ta del av.


//Dennis och Lena
www.aistrateg.se



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dra en röd linje för informationssäkerhet vid användning av generativ AI

Oändliga möjligheter

Skapa data av din verksamhet, så att du kan skapa verksamhet av din data